вторник, 31 декабря 2019 г.

საკვებისგან გამოწვეული საფრთხე ფურშეტებზე



ალერგენები-გარკვეული ტიპის ადამიანებისთვის არის რეალური საფრთხე, რომელიც შეიძლება ფატალური შემთხვევითაც დასრულდეს. ამის თავიდან ასაცილებლად უნდა პასუხისმგებლობით მოვეკიდოთ და სწორი ინფორმაცია გადავცეთ სამზარეულოს კერძის მომზადების დროს რომ არ იყოს გამოყენებული სტუმრის მიერ ნახსენები პროდუქტი, რომლის მიმართაც იგი არის ალერგიული. სტუმრისთვის ალერგიული პროდუქტი. მნიშვნელოვანია, აუცილებლად სერვისი კიდევ ერთხელ ამოწმებს სამზარეულოსთან კერძის მომზადების შემდეგ ხომ არ გამოიყენა შეცდომით რომ ეს ინფორმაცია გადაცემული იყოს წერილობით და არა მარტო ზეპირსიტყვიერად.
Картинки по запросу скорая помощь
ეგრეთწოდებულ ფურშეტებზე ან ბუფეტებზე, სადაც სტუმრები თვითმომსახურებას ეწევიან, აუცილებელია თითოეულ კერძთან იყოს კერძის აღმნიშვნელი ნიშანი, სადაც მითითებულია კერძის დასახელება და მისი შემადგენლობა. ბუფეტზე-აუცილებელია იყოს ერთი საინფორმაციო ნიშანი, რომელიც მიუთითებს სტუმარს, რომ განსაკუთრებულ დიეტურ ან ალერგიულ კერძის შემადგენლობასთან დაკავშირებულ კითხვაზე მიმართოს მზარეულს.



წყარო : რესტორნის სერვის მენეჯერი 2015 წელი .სსიპ - განათლების ხარისხის განვითარების                  ეროვნული ცენტრი . ლია ვაშაკაშვილი .რუსუდან ჩართოლანი . თამარ გოგოლაშვილი. ირაკლი            დიდენკო

Комментариев нет:

Отправить комментарий