среда, 8 января 2020 г.

ფლავი ფურშეტისათვის

 ბრინჯი - 2 ჭიქა
ქიშმიში - 200 გრ.
მსხლის მურაბა - 200 გრ
თეთრი ბლის მურაბა -200 გრ
ზეთი - 50 გრ
ვანილი - 1 ცალი
შაქარი - გემოვნებით 
ადუღებულ წყალში ჩავყაროთ მარილი და გარეცხილი ბრინჯი, მოვხარშოთ, დავყაროთ საწურზე და გადავავლოთ ცივი წყალი.
ქვაბში ჩავასხათ ზეთი ჩავყაროთ ქიშმიში და გავაჩეროთ ცოტა ხანს დაბალ ტემპერატურაზე, სანამ ქიშმიში არ გაიბერება.
ჩავყაროთ მურაბებიც და ბრინჯი, ცოტა ხანს გავაჩეროთ ვურიოთ შემდეგ დავამატოთ შაქარი და ვანილი და მზადაა.
ფურშეტზე და ლანჩზე სტუმრებს აწვდიან ერთჯერადი ჭიქებით.

Комментариев нет:

Отправить комментарий