ბრინჯი - 2 ჭიქა
ქიშმიში - 200 გრ.
მსხლის მურაბა - 200 გრ
თეთრი ბლის მურაბა -200 გრ
ზეთი - 50 გრ
ვანილი - 1 ცალი
შაქარი - გემოვნებით
მსხლის მურაბა - 200 გრ
თეთრი ბლის მურაბა -200 გრ
ზეთი - 50 გრ
ვანილი - 1 ცალი
შაქარი - გემოვნებით
ადუღებულ წყალში ჩავყაროთ მარილი და გარეცხილი ბრინჯი, მოვხარშოთ, დავყაროთ საწურზე და გადავავლოთ ცივი წყალი.
ქვაბში ჩავასხათ ზეთი ჩავყაროთ ქიშმიში და გავაჩეროთ ცოტა ხანს დაბალ ტემპერატურაზე, სანამ ქიშმიში არ გაიბერება.
ჩავყაროთ მურაბებიც და ბრინჯი, ცოტა ხანს გავაჩეროთ ვურიოთ შემდეგ დავამატოთ შაქარი და ვანილი და მზადაა.
ქვაბში ჩავასხათ ზეთი ჩავყაროთ ქიშმიში და გავაჩეროთ ცოტა ხანს დაბალ ტემპერატურაზე, სანამ ქიშმიში არ გაიბერება.
ჩავყაროთ მურაბებიც და ბრინჯი, ცოტა ხანს გავაჩეროთ ვურიოთ შემდეგ დავამატოთ შაქარი და ვანილი და მზადაა.
Комментариев нет:
Отправить комментарий